Köszöntjük az Eger Táncklub SE honlapján!

Az Eger Táncklub Sport Egyesület Egerben a Kossuth Lajos utcában lévő Helyőrségi Klubban működik, ahol Eger egyik legnagyobb parkettás táncterme található.

A Sport Egyesület, mint a nevében is jelzi elsősorban a versenytánc, és társastánc (kezdő tánctanfolyam, haladó tánctanfolyam, táncklub) terén kíván tevékenykedni, teret adni Eger és vonzáskörzete fiataljai és felnőttjei részére a társastánc alapfokú és versenyszerű művelésének, a szabadidő kulturált eltöltésére. A Sport Egyesület alapvetően kulturális és sport céllal alakult meg 2003. június 06-án.

E cél érdekében felvállalja, hogy tagjai szakmai felkészítésében részt vesz. Felkérés alapján táncbemutatókat tart, valamint igazolt versenyző tagjai részére a Szakági Szakszövetség keretén belül az ott kialakított versenyrendszerben való részvételét elősegíti.

Nálunk évek óta kezdő tánctanfolyam, haladó tánctanfolyam és táncklub foglalkozások folynak az egyesület keretei között, illetve egy régen megalakult, ám folyamatosan bővülő csapat alkotja az egyesület klubját.

Az egyesületnek kortól független tagjai vannak, mert a társastánc nem korhoz kötött. Így a 10 évestől egészen 60 éves korig minden korosztály megtalálható, így bátran kijelenthetjük, hogy egy nagycsaládot alkot az egyesületünk!

Az egyesületünk szakmai irányítását dr. Török József nívó-díjas táncpedagógus végzi, aki már 1990 óta folyamatosan tart kezdő és haladó tánctanfolyamokat az Egri Helyőrségi Klubban.

Látogassa meg a galériánkat, vagy a báljainkon készített felvételeinket, és ha elnyerte tetszését a társastánc ne habozzon, legyen egy jó csapat tagja. Reméljük kellemes perceket fog eltölteni weboldalunkon, melyhez jó szórakozást kívánunk!

Egri Honvéd Táncklub Sport Egyesület - kezdő tánctanfolyam, haladó tánctanfolyam, táncklub, versenytánc, eger

Eger Táncklub Sport Egyesület

Bezárás

Aktuális híreink!

Jelenleg nincs hír az adatbázisban!